Пријављивање кандидата за пописиваче
Friday, 03 August 2012

 Републички завод за статистику, на основу Закона о попису пољопривреде 2011. године („Службени гласник РС", бр. 104/09 и 24/11), објављује ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ. Републички завод за статистику од 1. октобра до 15. децембра 2012. године спроводи Попис пољопривреде на територији Републике Србије.

Детаљније...
 
Конкурс за подршку предузетничким радњама
Friday, 09 March 2012

 Град Лесковац - Канцеларија за младе уз подршку USAID-овог Програма за јачање економске сигурности расписује конкурс за подршку предузетничким радњама и привредним друштвима за запошљавање лица до 30 година старости.

Детаљније...
 
Звездице за маме
Thursday, 08 March 2012

 Млађа група дечијег хора „Звездице" одржаће данас концерт у свечаној сали Скупштине Лесковца под називом „Лети песма око света", чиме ће означити почетак другог дела Градске концертне сезоне.

Детаљније...
 
За уређење пољских путева 18 милиона динара
Thursday, 08 March 2012

 Издвајањем 18 милиона динара ове године ће на подручју Лесковца бити уређено више од 35 километара пољских путева. Уговором, који су потписали градоначелник Лесковца Слободан Коцић и министар пољопривреде Душан Петровић, предвиђено је да 60 одсто овог износа обезбеди надлежно министарство, а остатак локална самоуправа.

Детаљније...
 
Проглашена ванредна ситуација на територији Лесковца
Wednesday, 22 February 2012

 Штаб за ванредне ситуаиције је на данашњој седници прогласио ванредну ситуацију због постојања непосредне опасности од поплава услед отапања снежног покривача. Ова одлука је донета из предострожности, а са циљем да се делује превентивно и да се људи и имовина заштите од последица евентуалних поплава. Штаб је формирао и стручно-оперативни тим који ће да идентификује и прати евентуална клизишта и да предложи адекватне мере ради заштите становништва.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходно 51 52 Следеће > Крај >>

Резултати 919 - 923 од 923
Program evropskog partnerstava sa opštinama