ОБЕЛЕЖЕНА ТРОГОДИШЊИЦА ОД ПРЕУЗИМАЊА ОДГОВОРНОСТИ
Saturday, 07 November 2015

  

Све што смо заједно урадили у претходне три године могао бих да поделим на неколико периода: период преузимања одговорности, сагледавања ситуације, суочавања са реалним стањем у градском буџету и са великим наслеђеним проблемима, потом период стабилизације и консолидације током 2013. и 2014. године и период интензивне изградње инфраструктуре како у граду, тако и другим насељеним местима на територији града, рекао је градоначелник Горан Цветановић у свом излагању на свечаности поводом три године од формирања власти. 

Детаљније...
 
ЗАВРШЕНО УРЕЂЕЊЕ ДЕЛА УЛИЦЕ БАБИЧКОГ ОДРЕДА
Saturday, 07 November 2015

  

Део улице Бабичког одреда добио је нови изгед након што су асфалтирани тротоари и коловоз, замењени ивичњаци и сливни поклопци, а старе светиљке новим у лед технологији. 

Детаљније...
 
РЕКОНСТРУИШЕ СЕ УЛИЦА 28.МАРТА
Saturday, 07 November 2015

  

Радови на појачаном одржавању дела улице 28. марта, од улице Страхињића Бана до раскрснице са Булеваром Николе Пашића, почели су јуче и требало би да буду завршени за 60 календарских дана. 

Детаљније...
 
ЛЕСКОВАЦ ДОБИЈА ЈОШ ЈЕДАН КРУЖНИ ТОК
Saturday, 07 November 2015

  

Раскрница Булевара Николе Пашића и Нишке улице требало би да постане безбеднија за одвијање саобраћаја, након што се заврши изградња кружног тока која је почела пре око недељу дана.

Детаљније...
 
ПРИЈЕМ ПОВОДОМ ДАНА ЗАШТИТЕ ОД ПОЖАРА
Saturday, 07 November 2015

  

Поводом 7. новембра, Дана заштите од пожара, градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем за припаднике Ватрогасно спасилачке чете Лесковац и Сектора за ванредне ситуације. 

Детаљније...
 
НОВИ ИЗГЛЕД ЗА ДОМ КУЛТУРЕ У ВУЧЈУ
Saturday, 07 November 2015

  

У Дому културе у Вучју завршени су радови на уређењу фасаде, лимарије, санитарног чвора, столарије.

Детаљније...
 
УСКОРО ТРИ НОВА ТЕРЕНА
Saturday, 07 November 2015

  

Становници насеља код Антитуберколозног диспанзера, насеља Чифлук Мира и Власа ускоро ће добити спортске терене за мале спортове. 

Детаљније...
 
ПОЧЕЛО УРЕЂЕЊЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У ЧЕКМИНУ
Thursday, 05 November 2015

  

Месна заједница Чекмин и Агенција за локални економски развој заједнички су реализовали прву фазу пројекта која обухвата израду ограде у дворишту издвојеног одељења печењевачке Основне школе „Вук Караџић“ у Чекмину. 

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следеће > Крај >>

Резултати 55 - 72 од 923
Program evropskog partnerstava sa opštinama